Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Τόπαλος: Αυτοψία στον χώρο όπου κατέρρευσε ο 16χρονος πυγμάχος μέσα στο γυμναστήριο

Βασίλης Τόπαλος: Αυτοψία στον χώρο όπου κατέρρευσε ο 16χρονος πυγμάχος μέσα στο γυμναστήριο

O 16χρονος πυγμάχος Βασίλης Τόπαλος κατέρρευσε μέσα στο γυμναστήριο της Καλλιθέας, το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου 2022. Πώς είναι διαμορφωμένος όμως ο χώρος αυτός;

Η κάμερα του T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης έκαναν αυτοψία στον χώρο της Καλλιθέας, όπου ο άτυχος πυγμάχος κατέρρευσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος έφτασε στο γυμναστήριο στις 10.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τον πατέρα και τον αδελφό του, στην καθιερωμένη επίσκεψή του. Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση. Σε αυτή συμμετείχαν 20 αθλητές.

Μετά το τέλος του 20λέπτου, οι αθλητές ανέβηκαν στο ρινγκ. Ο Βασίλης Τόπαλος φόρεσε τον απαραίτητο εξοπλισμό και ανέβηκε στο ρινγκ μαζί με τέσσερα άτομα. Παρέμεινε κάνοντας ασκήσεις τακτικής και ενδυνάμωσης για περίπου 25 λεπτά. Όπως είπαν τα παιδιά αργότερα, ο 16χρονος τους παραπονέθηκε ότι ήταν κουρασμένος, ενώ λίγο αργότερα πήγε στο μπάνιο.

Όπως θα δεις στο βίντεο από το T-live, στο μπάνιο χωράει μετά βίας ένα άτομο. Ένα από τα παιδιά του γυμναστηρίου, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και λίγο μετά βρήκε τον νεαρό πεσμένο στο πάτωμα με το κεφάλι στον διάδρομο και τα πόδια μέσα στο μπάνιο.

Παρακολουθήστε αναλυτικά το ρεπορτάζ: 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις