Ελλάδα

Βαθμολογίες Πανελληνίων: Έγκυος στον 7ο μήνα έδωσε εξετάσεις και ετοιμάζεται να μπει στο πανεπιστήμιο

«Μου είχαν απαγορεύσει να πηγαίνω στη δουλειά και στο σχολείο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (26.6.2025) οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και πολλοί ήταν οι μαθητές που βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποζημιώνονται και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. Ανάμεσά τους και μια έγκυος 7 μηνών.

Η ίδια έδωσε Πανελλήνιες Εξετάσεις σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κατάφερε να πετύχει συγκεντρώνοντας 15.950 μόρια. Ο λόγος για την Ευαγγελία Μαρίνου που φοίτησε σε εσπερινό ΕΠΑΛ και παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

«Δεν θέλω να μένω στάσιμη, θέλω να εξελίσσομαι. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να ωραιοποιώ τα πράγματα. Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, γιατί στον τρίτο μήνα είχα αποκόλληση και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο.

Μου είχαν απαγορεύσει να πηγαίνω στη δουλειά και στο σχολείο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο, αλλά εν τέλει τα κατάφερα», είπε στο MEGA.

 

Λίγο πριν γεννήσει και ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως φοιτήτρια, παραμένει αισιόδοξη: 

«Η αλήθεια είναι πως θα γεννήσω λίγο πριν μπω στο πανεπιστήμιο. Θα είναι ένα δύσκολο βήμα, κάτι εντελώς καινούριο για μένα – και το πανεπιστήμιο και το μωρό στο σπίτι. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρω, με την κατάλληλη στήριξη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση απεγκλωβισμού 33χρονου στη Μήλο, ανέβηκε σε βράχο 20 μέτρων μέσα στη θάλασσα και δεν μπορούσε να κατέβει
Με τη συνδρομή των δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείρηση και με τη χρήση σχοινιού, πραγματοποιήθηκε τελικά με ασφάλεια η κατάβαση του από τον βράχο
Ανεύρεση σορού άντρα στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λιμανιού της Πρέβεζας, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά η πτηνοτροφική μονάδα στον Κουβαρά - Βίντεο από drone δείχνει το μέγεθος των ζημιών
Οι πυροσβέστες συνεχίζουν και παλεύουν με τις διάσπαρτες εστίες ενώ η φωτιά μαίνεται και εντός της μονάδας καθώς υπάρχει μεγάλη ποσότητα καύσιμης ύλης
Κτηνοτροφική μονάδα
14