Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Βενιζέλος για επίθεση στην Athens Voice: Απόλυτη καταδίκη

Athens Voice

Η επίθεση οργανωμένης βίας στα γραφεία της Athens Voice λειτουργεί ως ισχυρή υπόμνηση της σημασίας που έχει η ελευθερία του λόγου, επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος.

«Η καταδίκη της σημερινής και κάθε άλλης πράξης βίας και η συμπαράσταση στην Athens Voice και τους εργαζόμενούς της είναι απόλυτη». Αυτό τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της εφημερίδας.

«Η επίθεση οργανωμένης βίας στα γραφεία της Athens Voice, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, λειτουργεί ως ισχυρή υπόμνηση της σημασίας που έχει η ελευθερία του λόγου ακόμη και όταν η άσκησή της σε κάποια περίπτωση προκαλεί έντονες αντιδράσεις», επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος .

Επιπλέον σημειώνει πως η επίθεση λειτουργεί και «ως κίνητρο αναζήτησης της αλυσίδας γεγονότων που οδήγησαν στον τραγικό και τόσο άδικο θάνατο της Γκαϊντέ Κασαρτζιάν στο νοσοκομείο Νίκαιας. Τόσες ημέρες κάποιοι κοιτούν το δάκτυλο και όχι το φεγγάρι…».

«Ευτυχώς την Κυριακή οι πολίτες έχουν τρόπους να αντιδράσουν και να καταδικάσουν όσους υποθάλπουν ή ανέχονται τα φαινόμενα αυτά», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την επίθεση στην Athens Voice:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις