Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Βέροια: «Η γυναίκα είχε πεταχτεί 25 μέτρα μακριά», περιγράφουν στο newsit.gr κάτοικοι της περιοχής

Βέροια: «Η γυναίκα είχε πεταχτεί 25 μέτρα μακριά», περιγράφουν στο newsit.gr κάτοικοι της περιοχής

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων αλλά κι όσων έσπευσαν να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Πατρίδα στη Βέροια, όταν ένα αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του έπεσε πάνω στη στάση που περίμεναν το λεωφορείο.

Κανείς ακόμα από τους κατοίκους της περιοχής Πατρίδα στη Βέροια, δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί (01/04/2024).  Ο κεντρικός δρόμος στο χωριό Πατρίδα βάφτηκε με αίμα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, ενώ φίλοι και συγγενείς της 20χρονης και της 68χρονης έχουν βυθιστεί στη θλίψη.

Όλα συνέβησαν στις 10 σήμερα (1/4/2024) το πρωί  όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος άνδρας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω στη στάση των αστικών λεωφορείων του νομού Ημαθίας.

Τη στιγμή εκείνη στη στάση βρίσκονταν μια 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής και μια 68χρονη οι οποίες περίμεναν να περάσει το λεωφορείο. Από τη σφοδρή σύγκρουση η 68χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι της περιοχής που περιγράφουν στο newsit.gr τα όσα αντίκρισαν μετά την πρόσκρουση, κάνουν λόγο για ανατριχιαστικές εικόνες. «Κατεβήκαμε κάτω και είδαμε τι έγινε. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, λέμε έγινε κανένας σεισμός; Δεν υπάρχουν λόγια, τι να πούμε. Χάσαμε μια νεότατη γειτόνισσά μας. Είδα το αμάξι στην αυλή μου και τη γυναίκα να έχει πεταχτεί στα 25 μέτρα. Το κορίτσι δεν το είδα καθόλου.

Περίμεναν και οι δύο να πάνε στη Βέροια. Ο οδηγός είπε ότι ζαλίστηκε», λέει κάτοικος ενώ φίλη της 68χρονης προσθέτει: Από εκεί που ήταν η στάση, πέρασε το φράχτη (το σώμα της 68χρονης)  και προσγειώθηκε εδώ. Ο οδηγός που μάλλον πήγαινε στη Νάουσα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στη στάση. Ήταν η κοπέλα κι η Θωμαή εκεί».

Φίλοι και συμφοιτητές της 20χρονης που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που είχε συμβεί έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος. «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν μου πήγε το μυαλό ότι κάτι κακό θα είχε συμβεί. Το έμαθα πριν από μια ώρα, από τις ειδήσεις ότι έγινε τροχαίο», λέει στο newsit.gr φίλη της 20χρονης.

Ο 64χρονος που νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους έχει συλληφθεί καθώς εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διατάχθηκε να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.   

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις