Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Βέροια: Καρέ – καρέ η διαδρομή του οχήματος που «θέρισε» δύο γυναίκες σε στάση – Βίντεο ντοκουμέντα

Βέροια: Καρέ – καρέ η διαδρομή του οχήματος που «θέρισε» δύο γυναίκες σε στάση – Βίντεο ντοκουμέντα

Δύο βίντεο στα οποία αποτυπώνεται μέρος της διαδρομής που ακολούθησε το λευκό αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείων στο χωριό Πατρίδα της Βέροιας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο γυναίκες, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το τραγικό περιστατικό που σκόρπισε τη θλίψη και τον πόνο σε δύο οικογένειες σημειώθηκε κοντά στις δέκα παρά είκοσι χθες (1/4/2024) το πρωί, στη στάση λεωφορείου της Βέροιας.

Ο 64χρονος ο οδηγός είχε ξεκινήσει από τη Βέροια κι όταν έφτασε στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας, τότε έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στη στάση σκοτώνοντας μια 68χρονη και μια 20χρονη.

Ο οδηγός που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ όταν ρωτήθηκε πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, τότε ανέφερε ότι ζαλίστηκε.

Στο πρώτο από τα οπτικά υλικά που φέρνει στο φως δημοσιότητας το newsit.gr εμφανίζεται στις 09:36:32 το άσπρο όχημα του 64χρονο να κινείται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου που οδηγεί εκτός της πόλεως της Βέροιας. Το όχημα διατηρεί σταθερή πορεία, ενώ δεν φαίνεται να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Αφού θα περάσουν 2 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα το αυτοκίνητου του 64χρονου θα συλληφθεί από κάμερα στο χωριό Πατρίδα και περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν το όχημα πέσει στη στάση.

Στο δεύτερο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr το αυτοκίνητο στις 08:39:08 (το ρολόι της κάμερας ασφαλείας είναι με τη χειμερινή ώρα – 60 λεπτά πίσω) κινείται εντός του χωρίου Πατρίδα και μετά από 400 μέτρα περίπου θα πέσει πάνω στη στάση σκορπίζοντας το θάνατο.

Οι κηδείες των δύο γυναικών είναι προγραμματισμένες για αύριο. Η εξόδιος ακολουθία για την 68χρονη θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πατρίδα, ενώ η ταφή της 20χρονης θα γίνει στην Αλβανία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις