Ελλάδα

Βερβεσός: Ο δικηγορικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική απόπειρα κατά του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου

Ο δικηγορικός κόσμος καταδικάζει απερίφραστα την στοχοποίηση του Ισίδωρου Ντογιάκου, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Βερβεσός.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, επισημαίνει ότι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο δικηγορικός κόσμος καταδικάζει την απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του εισαγγελικού λειτουργού Ισίδωρου Ντογιάκου.

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Βερβεσός

Παράλληλα, ο κ. Βερβεσός αναφέρει ότι «παρόμοιες ενέργειες, που επιχειρούν να εκφοβίσουν τους λειτουργούς της Θέμιδος, βρίσκουν απέναντί τους το σύνολο του νομικού κόσμου».

[read4more]

Και προσθέτει: «Οι φορείς της Δικαιοσύνης -δικαστές και δικηγόροι- δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες άνανδρες επιθέσεις, που μόνο στόχο έχουν να αποδομήσουν το κύρος της Δικαιοσύνης και να επηρεάσουν την απονομή της».

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ επισημαίνει ότι «όποια κι αν είναι τα σχέδια και οι επιδιώξεις όσων εξυφαίνουν και υλοποιούν τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να αποτελέσουν τροχοπέδη στην απονομή της Δικαιοσύνης από τους συλλειτουργούς της».

Τέλος, ο κ Βερβεσός, έχοντας ως δεδομένο ότι συνεχίζονται οι επιθέσεις σε βάρος δικαστών και δικηγόρων, αναφέρει ότι «οι αστυνομικές αρχές οφείλουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους και αφ’ ενός να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση για να αποδοθούν οι κατά νόμο ευθύνες, αφ’ ετέρου δε να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για να προληφθούν αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε συναγερμό η Αττική για την κακοκαιρία «Erminio»: Αυξημένος κίνδυνος για πλημμύρες σε 6 περιοχές - «Σε λίγες ώρες θα πέσει βροχή 3 μηνών»
Κορωπί, Σπάτα, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη αλλά και βόρεια του νομού οι πιο επικίνδυνες βροχές για καταιγίδες και καθιζήσεις - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Βροχή
Η φρεγάτα «Έλλη» με το anti-drone σύστημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κύπρο
Η μετάβαση της «ΕΛΛΗ» στην Κύπρο για να αντικαταστήσει την «ΨΑΡΑ» εντάσσεται στη συνολικότερη απόφαση Αθήνας και Λευκωσίας να διατηρηθεί σταθερό και αξιόπιστο αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μεγαλόνησο
Η φρεγάτα ΕΛΛΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δίκη των Τεμπών: «Αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά, θα έπρεπε να είναι με σκυμμένο το κεφάλι»
«Συγκρούεται ο κόσμος των τεράτων και ο κόσμος των ανθρώπων, θα νικήσουν οι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα νικήσει η δικαιοσύνη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου