Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βγήκαν τα πιστόλια των χούλιγκαν! Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος μετά από πυροβολισμό έξω από κλαμπ στο Παγκράτι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Άγνωστος πυροβόλησε με πιστόλι  στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη του κλαμπ
– Σύμφωνα με την αστυνομία οπαδοί του Παναθηναϊκού  πήγαν από του Ζωγράφου στο Παγκράτι αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού
– Ύποπτος θεωρείται ένας άνδρας από την Αλβανία – Εχουν γίνει 10 προσαγωγές

Αιματηρό συμπλοκή σημειώθηκε στις 6 και 10 τα ξημερώματα, έξω από το κλάμπ «Σιδεράδικο», στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομια, ομάδα 7-8 οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας απο αυτούς έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή  κατάσταση στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Το πιστόλι βρέθηκε έξω από το κλαμπ και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Στο σημείο βρέθηκε και ταυτότητα μέλους αθλητικού σωματείου. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής βίας.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν 10 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ύποπτος θεωρείται ένας άνδρας από την Αλβανία.

Μετά από αυτή τη νέα αιματηρή εξέλιξη στον πόλεμο ανάμεσα σε οπαδούς αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι σειρά αστυνομικών επιχειρήσεων σε συνδέσμους οπαδών.

Υπενθυμίζεται οτι την περασμένη εβδομάδα έγιναν έρευνες σε τρεις συνδέσμους σε Πέραμα, Χολαργό και Ελευσίνα. Συνελήφθη ο υπέύθυνος του συνδέσμου στο Πέραμα για κατοχή καπνογόνου.

Διαβάστε

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος

Ένταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας από τους συγγενείς των 6 συλληφθέντων

Έξι συλλήψεις για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Πάτρα

Πανικός και τραυματίες στην Πάτρα από τσιγγάνο που πυροβολούσε αδιακρίτως! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ηράκλειο: Ανοίγουν τα στόματα για τους ”πιστολέρο” της νύχτας!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε