Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης για Κολωνό: Προκαλεί ξανά ο πατέρας του 53χρονου – «Είναι λεβέντης ρε..»

Απαράδεκτη στάση επιλέγει να κρατάει ο πατέρας του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία ενός παιδιού μόλις 12 ετών στον Κολωνό

Ο πατέρας του 53χρονου, που πριν από δύο μέρες σχολίασε με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο τις φρικιαστικές κατηγορίες που βαραίνουν τον γιο του, επέλεξε και πάλι να τον υπερασπιστεί, θέλοντας να αγνοήσει τις κατηγορίες βιασμού και μαστροπείας ενός παιδιού.

Ο ίδιος μίλησε και πάλι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου λέγοντας πως ο γιος του είναι ένας λεβέντης…

«Είναι λεβέντης βρε… μη με στεναχωρείς τώρα, θέλετε να βρίσω; Έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο που δεν λέγεται ρε», ενώ εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να κάνουν «ένα γκάλοπ, έξω, για το όνομα αυτό» τόνισε.

«Όλοι οι… αυτοί που κάποτε θα βγούνε και θα δούμε ποιο είναι το παιδί το δικό μου. Ρε, άμα βγείτε εδώ σε ένα χωριό να ρωτήσετε… Τραβάτε κάντε ένα γκάλοπ έξω, τι έρχεστε εδώ; Κάντε ένα γκάλοπ να δείτε και να πείτε για το όνομα αυτό να δεις…» κατέληξε. 

 

Την Πέμπτη ο πατέρας του 53χρονου παιδοβιαστή δεν επέρριψε καμία ευθύνη στον γιο του αλλά στράφηκε στο μικρό παιδί λέγοντας: «Άμα του κουνιόταν…»

Ο ίδιος φαίνεται να μην μπορεί να αντιληφθεί το κακό που έχει κάνει ο γιος του σε μια παιδική ψυχή και όπως σχολίασε η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, λέει ποιος είναι ο γιος του, δε νομίζω πως άκουσε τι του λένε και δεν τον νοιάζει τι του λένε».

Εξήγησε πως πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. «Έρευνες έχουν δείξει πως όταν μία γυναίκα έχει κακιές σχέσεις με τον άντρα της, προσκολλάται ακόμη περισσότερο στο γιο της, με το σκεπτικό πως είναι ο μοναδικός άντρας που δεν θα την προδώσει, βγαίνει ύστερα κακοποιητικός και ο γιος και αυτό δεν τελειώνει ποτέ, βαρέλι χωρίς πάτο» είπε η ψυχολόγος.

Η ίδια σημείωσε πως ένας παιδοβιαστής δεν θα δείξει ποτέ τις αρρωστημένες σκέψεις του: «Οι άνθρωποι που θεωρούσαμε επικίνδυνους μέχρι πρότινος ήταν αυτοί που δεν ήταν καλά στα μυαλά τους. Οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που σκέφτονται προβληματικά γιατί έχουν κακή σχέση με τον εαυτό τους και είναι ανάμεσά μας και είναι χιλιάδες» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, είναι μεγαλωμένη με πολύ κακά πρότυπα, με ένα τεράστιο “εγώ” και με μισογυνισμό» κατέληξε η κ. Βέλτση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις