Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει η υπεράσπιση της μητέρας – Που το στηρίζουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό που έχει τεθεί σε καθεστώς προσωρινής κράτησης.

Η 37χρονη που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κόρης της απ’ τον Κολωνό, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση οδηγήθηκε σε ειδικό κελί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Οι συνήγοροι της από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν την αθωότητα της. Όπως αναφέρουν τόσο τα στοιχεία της δικογραφίας όσο και οι μαρτυρίες των συγγενών, των παιδιών και των φιλικών προσώπων κατηγορούμενης δεν οδηγούν στο αδίκημα της μαστροπείας.

Με βάση όλα τα παραπάνω κι εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν δραστηριότητας της 37χρονης στην εφαρμογή όπου κλείνονταν έναντι αμοιβής τα ραντεβού της ανήλικης με τους παιδοβιαστές, οι δικηγόροι της σκοπεύουν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr να ζητήσουν την αντικατάσταση την προσωρινής της κράτησης με άλλους περιοριστικούς όρους.

Ακόμα ένας άνδρας που συνομιλούσε με τη 12χρονη παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ – Νέα κατάθεση του παιδιού την Τετάρτη

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι, στο άμεσο χρονικό διάστημα η υπεράσπιση της μητέρας που κατηγορείται για μαστροπεία της κόρης της θα καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισης στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία», είχε αναφέρει στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», ο ένας εκ των δικηγόρων της 37χρονης, ο Απόστολος Λύτρας.

Επεσήμανε πως «η 12χρονη έχει δώσει κατάθεση που η μητέρα της δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Έπρεπε να δεχθούν την κατάθεση του παιδιού στο σύνολό της»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα δεδομένα στη διπλή δολοφονία στο Αίγιο: To dna έκπληξη στα νύχια της 54χρονης και το θρίλερ με την πυρίτιδα
Δεν υπήρχαν αποτυπώματα του στο φλόμπερ, δεν ανιχνεύθηκε αίμα στα ρούχα του Ιταλού, ενώ δεν υπάρχει dna της άτυχης γυναίκας στα νύχια του αλλά ούτε και γενετικό υλικό του φερόμενου δράστη στα νύχια της 54χρονης
Αίγιο: To dna έκπληξη στα νύχια της 54χρονης, το θρίλερ με την πυρίτιδα και τα νέα δεδομένα στη διπλή δολοφονία
ΕΛΚΕΘΕ για λαγοκέφαλους: Συστήνουμε ψυχραιμία και προσοχή – Δεν τους πλησιάζουμε και δεν τους τρώμε
«Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται στα social media περιστατικά επιθέσεων λαγοκέφαλου σε λουόμενους, τα οποία αφενός δεν επιβεβαιώνονται, αφετέρου πυροδοτούν αίσθημα ανασφάλειας και φόβου
Το ψάρι λαγοκέφαλος (Lagocephalus sceleratus) 5
Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατάω στον δρόμο με τα παιδιά μου και βλέπω απέναντί μου τον Γιωτόπουλο ή τον Κουφοντίνα, τι θα πρέπει να κάνω;
«Κανείς δεν μπορεί να νιώσει την απελπισία και την απόγνωση που αισθάνονται οι συγγενείς των θυμάτων. Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση μας»
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
46