Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη ο 33χρονος συλληφθείς

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη ο 33χρονος συλληφθείς

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενόψει της απολογίας του αύριο (17.10.2022) στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού, παραμένει ο 33χρονος άνδρας, ο τρίτος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού. 

Ο 33χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αρνείται ότι βίασε το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό αλλά παραδέχτηκε ότι αντάλλαξε μηνύματα μέσω της εφαρμογής Blindchat και τη συνάντησε δυο φορές. 

Ο κατηγορούμενος, ο τρίτος που συλλαμβάνεται για την κακοποιοίηση του παιδιού, μένει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε φαρμακαποθήκη, όπως αποκάλυψαν γείτονές του. 

Μέσω του δικηγόρου του, ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι δεν αναγνώρισε ότι το θύμα ήταν 12 ετών αλλά, όπως είπε, επειδή ήταν βαμμένη την πέρασε για 17χρονη! Παραδέχτηκε ότι έχει συναντηθεί δυο φορές μαζί της αλλά αρνήθηκε πως τη βίασε και υποστήριξε πως ένα τρίτο ραντεβού δεν έγινε γιατί “χάλασε” στα λεφτά. 

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιλαννης, μιλώντας στο newsit.gr, ανέφερε ότι η οικογένεια θα διορίσει ειδικό πραγματογνώμονα ψυχίατρο ούτως ώστε να εξετάσει εάν υπάρχει “πνευματική δυνατότητα” του εντολέα του.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις