Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη ο 33χρονος συλληφθείς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενόψει της απολογίας του αύριο (17.10.2022) στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού, παραμένει ο 33χρονος άνδρας, ο τρίτος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού. 

Ο 33χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αρνείται ότι βίασε το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό αλλά παραδέχτηκε ότι αντάλλαξε μηνύματα μέσω της εφαρμογής Blindchat και τη συνάντησε δυο φορές. 

Ο κατηγορούμενος, ο τρίτος που συλλαμβάνεται για την κακοποιοίηση του παιδιού, μένει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε φαρμακαποθήκη, όπως αποκάλυψαν γείτονές του. 

xronos kolonos xronos kolonos

Μέσω του δικηγόρου του, ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι δεν αναγνώρισε ότι το θύμα ήταν 12 ετών αλλά, όπως είπε, επειδή ήταν βαμμένη την πέρασε για 17χρονη! Παραδέχτηκε ότι έχει συναντηθεί δυο φορές μαζί της αλλά αρνήθηκε πως τη βίασε και υποστήριξε πως ένα τρίτο ραντεβού δεν έγινε γιατί “χάλασε” στα λεφτά. 

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιλαννης, μιλώντας στο newsit.gr, ανέφερε ότι η οικογένεια θα διορίσει ειδικό πραγματογνώμονα ψυχίατρο ούτως ώστε να εξετάσει εάν υπάρχει “πνευματική δυνατότητα” του εντολέα του.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους τρεις συλληφθέντες να φεύγουν με χαλκοσωλήνα στα χέρια
Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λίγες ώρες πριν από την τραγωδία με τη φονική έκρηξη στην Πλάκα έκλεψαν χάλκινο σωλήνα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου του κτιρίου
Οι τρεις συλληφθέντες με τον κλεμμένο χαλκοσωλήνα στα χέρια
5
Ο Αντώνης Ρέμος στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για δυσφήμηση κατά ανώνυμων που τον εμπλέκουν με το «Χωριάτικο»
Η καταγγελία του τραγουδιστή έχει να κάνει με ομάδα στα social media που απαριθμεί χιλιάδες μέλη, τα οποία σχολίαζαν την υπόθεση του «Χωριάτικου» και άφηναν υπονοούμενα για εμπλοκή του
Αντώνης Ρέμος 12