Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η μεταφορά του 53χρονου στις φυλακές Γρεβενών

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η μεταφορά του 53χρονου στις φυλακές Γρεβενών

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Βασικός κατηγορούμενος είναι ο 53χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών. 

Ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, του βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας. Στην απολογία του αρνήθηκε ότι βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό, παραδέχθηκε ωστόσο ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι. Για τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 53χρονος  οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16.10.2022) στις φυλακές Γρεβενών. Πρόκειται για σωφρονιστικό ίδρυμα που κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο 53χρονος και ο 42χρονος, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν πρώτοι για την υπόθεση του κατ’ επανάληψη βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, θα μεταφερόντουσαν και στις φυλακές Τρικάλων, αλλά θα βρίσκονταν σε διαφορετικά κελιά. Τελικά αποφασίστηκε ότι ο 53χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις