Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Λυπάμαι που η υπόθεση έχει γίνει ριάλιτι» λέει η δικηγόρος της 37χρονης στο Live News

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Λυπάμαι που η υπόθεση έχει γίνει ριάλιτι» λέει η δικηγόρος της 37χρονης στο Live News

Στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η δικηγόρος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό που έκανε λόγο για υπερπροβολή της υπόθεσης από τα μέσα ενημέρωσης.

Όπως τόνισε η Ασπασία Ταραχοπούλου «αυτά που άκουσα ότι συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, δεν συμπεριλαμβάνονται. Δεν μπορώ να σας δώσω καμία απάντηση για την υπόθεση που δεν είναι στο κατηγορητήριο. Λυπάμαι για το ότι η δικογραφία έχει γίνει φύλλο και φτερό στις εκπομπές και στους δημοσιογράφους. Λυπάμαι για το ότι δε λαμβάνει κανείς υπόψιν ότι υπάρχουν 8 παιδιά που τραυματίζονται από όλα αυτά και λυπάμαι που λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν».

Παράλληλα όπως τόνισε η κ.Ταραχοπούλου «η μητέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και θα αποφασιστεί αν είναι αθώα ή ένοχη. Η υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα, έχει καταντήσει την υπόθεση ριάλιτι».

Τέλος η συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι η προβολή της υπόθεσης έχει ξεφύγει από το επιτρεπτό μέτρο και αυτό είναι προς βλάβη των παιδιών. Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει παρέμβει το ΕΣΡ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις