Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πως η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του γιατρού – Συνθήματα έξω από το ιατρείο του

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πως η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του γιατρού – Συνθήματα έξω από το ιατρείο του

Σε πέντε νέες συλλήψεις προχώρησε την Τετάρτη (15.02.2023) η Αστυνομία για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός δερματολόγος, κάτι που προκάλεσε αίσθηση.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του γιατρού και των άλλλων τεσσάρων, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στις 3 Φεβρουαρίου.

Το ανήλικο κορίτσι έδωσε νέα στοιχεία για τους ανθρώπους που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Σε κάποιους από αυτούς αναφέρθηκε με ονόματα και διευθύνσεις, ενώ σε κάποιους άλλους περιέγραψε τους χώρους που πήγαινε και αναγνώρισε έπειτα τους δράστες σε φωτογραφίες, κάτι που έκανε γνωστό και ο δικηγόρος της μητέρας της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, σε όλα την πήγαινε ο ίδιος ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να συγκεντρώσουν και να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και έτσι έφτασαν στις πέντε νεες συλλήψεις.

Συνθήματα έξω από το γραφείο του γιατρού

Την ίδια ώρα άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι έξω από το ιατρείο του δερματολόγου, εκφράζοντας έτσι την οργή τους. Δίπλα στο ιατρείο βρίσκεται και το μαγαζί του έτερου συλληφθέντα άνδρα, Πακιστανικής υπηκοότητας. Και τα δύο κτήρια βρίσκονται μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του 12χρονου κοριτσιού που έζησε τον εφιάλτη.

Ο 50χρονος δερματολόγος είναι πατέρας πέντε παιδιών από δύο γάμους και κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους μίλησε το newsit.gr, κάνουν λόγο για έναν καλό γιατρό και ότι όλοι τους έχουν πέσει από τα σύννεφα. Ωστόσο τα στόματα τώρα ανοίγουν.

Αύριο Παρασκευή (17.02.2023) ο δερματολόγος, ο 50χρονος Πακιστανός και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες (δυο Έλληνες, 65 και 44 ετών και άλλος ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής 23 ετών) θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν, την ώρα που τους βαραίνει η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Συνολικά μέχρι τώρα οι συλλήψεις είναι 15 των δραστων που κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης και την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να συνεχίζουν την προσπάθειά τους προκειμένου να βρεθούν και άλλοι δράστες ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων και μαστροπείας του ανήλικου παιδιού, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις