Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε κι άλλος κατηγορούμενος

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε κι άλλος κατηγορούμενος

Ακόμα ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό προφυλακίστηκε σήμερα (22.02.2023), με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους στην υπόθεση του βιασμού τους οποίους η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Ο άνδρας είναι Αλβανός Ρομ, 24 ετών. Θα προφυλακιστεί στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου Γρεβενών. Εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων και έχει ένα παιδί, ενώ περιμένει και δεύτερο. 

Συνολικά, οι προφυλακισμένοι έχουν φτάσει τους 18. 

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ένας από τους επτά προφυλακισθέντες, 33 ετών, φαίνεται να έστελνε την γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο της γειτονιάς και ο ίδιος έμενε πίσω στο σπίτι όπου βίαζε τη 12χρονη.

Η σύζυγος του 33χρονου αρνείται τα πάντα λέγοντας πως η οικογένειά της βοηθούσε κατά καιρούς οικονομικά τόσο την 12χρονη όσο και τη μητέρα της. 

Σημειώνεται πως τις επόμενες μέρες ο βασικός κατηγορούμενος αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.  

Την ίδια ώρα ο γνωστός πρώην διαιτητής και οδοντίατρος, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ και ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση λέγοντας πως δεν μιλούσε με τον 53χρονο για χρόνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις