Σάββατο, 8 Ιουν.
29oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια σήμερα οι 3 τελευταίοι συλληφθέντες – Τι υποστηρίζουν

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια σήμερα οι 3 τελευταίοι συλληφθέντες – Τι υποστηρίζουν

Το «κατώφλι» της 33ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Και οι τρεις συνελήφθησαν βάση ενταλμάτων κατηγορούμενοι πως βίαζαν την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 34χρονο και έναν 36χρονο. Και οι τρεις ήρθαν σε επαφή με το 12χρονο κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής blind chat και υποστηρίζουν ότι νόμιζαν πως ήταν 17 ετών.

Τι υποστηρίζουν

Ο πρώτος που συνελήφθη, ο 33χρονος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, εργάζεται ως υπάλληλος φαρμακαποθήκης.

Ο άνδρας ο οποίος ζήτησε και την εξέταση του από ψυχίατρο, κατά πληροφορίες, παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη, αλλά υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή. Ο κατηγορούμενος μάλιστα λέει πως πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο και έδωσε 50 με 70 ευρώ στη 12χρονη χωρίς όμως να υπάρξει σεξουαλική επαφή.

Και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, αρνούνται πως υπήρξε οποιαδήποτε σωματική επαφή με την 12χρονη, επικαλούμενοι κι αυτοί προβλήματα υγείας.

Ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Προβλήματα υγείας επικαλείται και ο 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος αρνείται την κατηγορία.

Μέχρι σήμερα,  οι τρεις κατηγορούμενοι που έχουν απολογηθεί για την υπόθεση, ο 53χρονος, ο 42χρονος και η μητέρας της 12χρονης, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις