Κυριακή, 21 Απρ.
18oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις ίδιες φυλακές με την Ρούλα Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα του παιδιού

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις ίδιες φυλακές με την Ρούλα Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα του παιδιού

Σε κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα μεταφερθεί εντός της ημέρας η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της.  

Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή φυλάκιση της γυναίκας, οι αστυνομικές αρχές θα έπρεπε να βρουν το κατάλληλο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο θα μεταφέρονταν η κατηγορούμενη έως την διεξαγωγή της δίκης της.  Έτσι, μετά από σύσκεψη αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας η 37χρονη να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θα «φιλοξενηθεί» σε κελί της 2ης πτέρυγας των κτιριακών εγκαταστάσεων του σωφρονιστικού καταστήματος. Ήδη έχει ετοιμαστεί ο χώρος στον οποίο θα διαμένει μόνη της, προκειμένου να μην δεχτεί επίθεση από τις άλλες συγκρατούμενες της.  

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στη ανατριχιαστική υπόθεση, μετά την τρίτη κατάθεση που έλαβαν από τη 12χρονη, έχουν ανοίξει περισσότερο τη βεντάλια των ερευνών τους.

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η ανήλικη στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ  ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι το κοριτσάκι δεν βιάζονταν μόνο από ανθρώπους που επικοινωνούσαν διαδικτυακά με τον μαστροπό της.

Θεωρούν σίγουρο ότι ο 53χρονος έφερνε σε επαφή το κοριτσάκι με σκληρούς παιδόφιλους. Έτσι συνομιλούσε με τους παιδοβιαστές και τους… πάσαρε το ανυπεράσπιστο παιδί.

Η επικοινωνία με τα άτομα που έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο 12χρονο κοριτσάκι σε οίκο ανοχής της Αθήνας γίνονταν όπως εκτιμάται είτε από στόμα σε στόμα, είτε σε τηλεφωνικές αλλά και αλλά και κατ΄ ιδιαν επαφές που είχε ο 53χρονος με τους ενδιαφερόμενους.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις