Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητά από τους συνδικαλιστές να σταματήσουν τις δηλώσεις

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ για τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες εξέδωσε ανακοίνωση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Μόνο το προηγούμενο 48ωρο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις, ενώ στην φυλακή έχουν ήδη οδηγηθεί ο 53χρονος και ο 42χρονος κατηγορούμενος. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές έχουν συλλάβει και την μητέρα της ανήλικης, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (17.10.2022) στον εισαγγελέα. 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες για αυτό και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση του τονίζει ότι τόσο το όσο και η Ελληνική Αστυνομία «λειτουργούν με συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και η επίσημη θέση τους εκφράζεται κάθε φορά μέσα από τις ανακοινώσεις». 

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται μάλιστα ότι την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό την χειρίζεται το τελευταίο διάστημα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ότι αρμόδιοι για οποιαδήποτε σχετική δήλωση είναι ο υπουργός, ο υφυπουργός, οι Γενικοί Γραμματείς, ο Αρχηγός του Σώματος και ο εκάστοτε Εκπρόσωπος Τύπου. «Συνεπώς, τοποθετήσεις στα μέσα ενημέρωσης, που δεν πραγματοποιούνται από τους ανωτέρω αναφερόμενους, δεν αντιπροσωπεύουν την επίσημη θέση του Σώματος» αναφέρεται επίσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις