Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιασμός καθαρίστριας στα Πετράλωνα – Μητέρα 35χρονου: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (vid)

Βιασμός καθαρίστριας στα Πετράλωνα –  Μητέρα 35χρονου: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (vid)
Φωτογραφία video grab

Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 50χρονης καθαρίστριας από έναν 35χρονο στα Πετράλωνα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (19/6) ενώ είχε πάει για δουλειά στην πολυκατοικία που έμενε ο δράστης.  

Η 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα έζησε τον εφιάλτη όταν τη στιγμή που καθάριζε το ασανσέρ μιας πολυκατοικίας, ένα άνδρας την άρπαξε στο σπίτι του, την κλείδωσε και την ξυλοκοπούσε και την βίαζε για ώρες. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος καταζητούμενος, βουλγαρικής καταγωγής, είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε το 2020.

Η μητέρα του 35χρονου που καταζητείται για τον φρικτό βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα μίλησε στο T live για τον γιο της και τον κάλεσε να παραδοθεί. Δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα και είπε, μεταξύ άλλων, πως «εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια».

«Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του» είπε η γυναίκα και ανέφερε ότι είναι άρρωστη και δεν πρόλαβε να τον πάει στον γιατρό. Σημείωσε επίσης ότι της έκανε παράπονα τον τελευταίο καιρό για πονοκεφάλους και της έλεγε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Click4more: Βιασμός καθαρίστριας στα Πετράλωνα – Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ήταν τόσο ξυλοκοπημένη που δεν την αναγνώρισα» (vid)

«Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ» δήλωσε επίσης η μητέρα του 35χρονου και πρόσθεσε: «Δεν φταίω, τι να κάνω; Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις