Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο από τη φωτιά στα Βίλια: Πύρινος στρόβιλος εκτοξεύει κορμό δέντρου προς τους πυροσβέστες

Βίντεο από τη φωτιά στα Βίλια: Πύρινος στρόβιλος εκτοξεύει κορμό δέντρου προς τους πυροσβέστες
Forecast Weather

Σοκαριστικό βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στα Βίλια η οποία μαίνεται για τέταρτη ημέρα. Πυροσβέστες βλέπουν έναν κορμό δέντρου να εκτοξεύεται προς το μέρος τους από έναν στρόβιλο φωτιάς.

Το συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά στα Βίλια είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της σελίδας Forecast Weather στο Facebook. Στις εικόνες φαίνεται ο πύρινος στρόβιλος να σηκώνει ψηλά και να πετά προς την πλευρά των πυροσβεστών έναν κορμό δέντρου. Εκείνοι τρομαγμένοι κοιτούν προς τον μαυρισμένο από τους πυκνούς καπνούς ουρανό, προσπαθώντας να διακρίνουν την πορεία του ιπτάμενου κορμού. Κάποιοι ακούγονται να φωνάζουν στους άλλους να προσέχουν και μετακινούνται γρήγορα για να αποφύγουν έναν ενδεχομένως μοιραίο τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτιά στα Βίλια: Η μάχη συνεχίζεται για 4ο 24ωρο

Την ίδια ώρα, η φωτιά στα Βίλια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τέταρτη ημέρα και αυτή την ώρα οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα τους οικισμούς Οινόη και Πανόραμα (πρώην ΤΙΤΑΝ).

Στα παραπάνω σημεία – Οινόη και Πανόραμα (πρώην ΤΙΤΑΝ) – έχουν επικεντρωθεί οι επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων, που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταματήσουν την πορεία της φωτιάς προς τους οικισμούς, η οποία παράλληλα έχει ενεργές εστίες και αναζωπυρώσεις σε όλη την περίμετρο πολλών χιλιομέτρων, στην οποία έχει εξαπλωθεί.

Ήδη ενισχύθηκαν και τα εναέρια μέσα και πλέον επιχειρούν περιοδικά 7 ελικόπτερα και επτά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου και του ρωσικού Beriev-200.

πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις