Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βίντεο με το αυτοκίνητο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Εκεί βρέθηκε το τιγράκι που εγκατέλειψαν

Βίντεο με το αυτοκίνητο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Εκεί βρέθηκε το τιγράκι που εγκατέλειψαν

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας, από την στιγμή που ένα αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας (27/3) φαίνεται να σταματάει έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που το πρωί της επόμενης μέρας βρέθηκε το λευκό τιγράκι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Ο ιδρυτής του Αττικού Πάρκου Ζαν Ζακ Λεσουέρ, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει χαρακτηριστικά: “Από αυτό το βίντεο ελπίζουμε να βρουν αυτόν που το άφησε εκεί. Η κάμερα είναι μακριά, δεν φαίνεται καλά, είναι μια τυφλή γωνία εκεί. Απλώς βλέπουμε ότι έχει σταματήσει εκεί το αμάξι, με τα φώτα ανοιχτά και παραμένει εκεί για ένα λεπτό περίπου. Προφανώς δεν πήγε για να πετάξει σκουπίδια. Υπάρχουν κάμερες και στον κεντρικό δρόμο, που σίγουρα θα φαίνονται και οι πινακίδες, έχει συλλέξει όλο το υλικό η αστυνομία”.

Υπενθυμίζεται ότι το λευκό τιγράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κάτω από κάδους απορριμάτων που βρίσκονται έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από υπαλλήλους του δήμου.

Είναι περίπου 3 με 4 μηνών, είναι παράλυτο και βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση. “Το φροντίζουμε, το περιθάλπτουμε, το ταΐζουμε. Έχει πάρει ένα κιλό από την ημέρα που το βρήκαμε. Προφανώς κάποιος το απέκτησε παράνομα και το εγκατέλειψε” σημειώνει ο κ. Λεσουέρ.

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις