Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του ζευγαριού που «ξάφριζε» καταστήματα στη Νότια Αττική

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του ζευγαριού που «ξάφριζε» καταστήματα στη Νότια Αττική

Το ζευγάρι των διαρρηκτών που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών σε περιοχές κυρίως των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, κατάφεραν να συλλάβουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στη συμμορία που απαρτίζονταν από έναν αλλοδαπό άνδρα 34 ετών και μια 38χρονη Ελληνίδα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να μπουκάρουν σε κατάστημα της Νέας Σμύρνης.

Τα δύο μέλη της συμμορίας έφταναν στα καταστήματα που είχαν στοχοποιήσει με ένα αυτοκίνητο. Οδηγός ήταν η γυναίκα, ενώ ο 34χρονος με τα διαρρηκτικά εργαλεία προσπαθούσε να παραβιάσει τις πόρτες των καταστημάτων και να μπει μέσα σε αυτά.

Στα δύο βίντεο με «χτυπήματα» της συμμορίας που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνονται οι κινήσεις του 34χρονου όταν έμπαινε στα καταστήματα για να κάνει ληστείες. Στο ένα από αυτά φαίνεται να έχει μπει σε καφετέρια και σχεδόν έρποντας φτάνει πίσω από το πάγκο όπου υπήρχε η ταμειακή μηχανή. Αφού βλέπει ότι δεν υπάρχουν χρήματα παίρνει ένα τάμπλετ και εξαφανίζεται.

Στο άλλο βίντεο ο 34χρονος και πάλι με προσεκτικές κινήσεις ο φτάνει πίσω από τον γκισέ. Παίρνει χρήματα που βρίσκει στο ταμείο κι ένα κινητό τηλέφωνο και τρέπεται σε φυγή.

Το ζευγάρι των διαρρηκτών είχε πραγματοποιήσει από τον περασμένο Αύγουστο δέκα χτυπήματα σε Γλυφάδα, Σαρωνίδα, Ηλιούπολη, Κορωπί, Καλύβια, Παλαιά Φώκαια και Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες στον 34χρονο και στην 38χρονη οι οποίοι είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις