Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε περίπτερο στον Άλιμο – Καρέ καρέ η δράση του ληστή που τρομοκρατούσε τα νότια προάστια

Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε περίπτερο στον Άλιμο – Καρέ καρέ η δράση του ληστή που τρομοκρατούσε τα νότια προάστια

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσε ο ληστής των περιπτέρων που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών και των εργαζόμενων τους, στα νότια Προάστια της Αττικής.

Ο 38χρονος ληστής το μεσημέρι της Τρίτης (08.11.2022) «χτύπησε» δύο περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης. Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr φαίνεται ο 38χρονος, μια μέρα πριν συλληφθεί, να αποσπά χρηματικό ποσό αξίας 700 ευρώ από περίπτερο επί της λεωφόρου Ιωνίας, στον Άλιμο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο συνεργός του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία:

Στην κατοχή του ληστή βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τα περίπτερα. Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 2 περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις