Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή καθηγητή ΕΠΑΛ με μαθητές στο Αιγάλεω – Η στιγμή που πιάστηκαν στα χέρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μεσημέρι της Τρίτης (21.12.2021) ένας καθηγητής και μαθητές επαγγελματικού λυκείου στο Αιγάλεω, «έπαιξαν» ξύλο! Ο ALPHA και η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου πρόβαλε βίντεο από το πρωτοφανές επεισόδιο στο σχολικό συγκρότημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον διάδρομο του συγκεκριμένου ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω όπου οι μαθητές έπαιζαν μπάλα. Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλουν τα παιδιά, ο καθηγητής τούς έκανε παρατήρηση και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση.

Έπειτα, το περιστατικό παρεκτράπηκε, με αποτέλεσμα, πάλι σύμφωνα με τους μαθητές, ο καθηγητής να τους επιτεθεί. Όπως αναφέρει το newsit.gr, στον καβγά αναμίχτηκαν και άλλοι μαθητές, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Συνολικά, επτά μαθητές και ο καθηγητής οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγάλεω. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να διευθετήθηκε μεταξύ τους το ζήτημα.

Παρακολουθήστε το βίντεο – ντοκουμέντο από τον ALPHA και την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου:  

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H Νατάσα Παζαΐτη στο Race for the Cure μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Αλίκη και Αλέξανδρο
Η συμμετοχή της ομάδας της στο Race for the Cure έχει ως στόχο να ενώσει γυναίκες που νοσούν, γυναίκες που έχουν νικήσει τη νόσο του καρκίνου του μαστού, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τη σημασία της πρόληψης
Αλέξανδρος Καραμανλής-Νατάσα Παζαΐτη-Αλίκη Καραμανλή
Social media: Αντίστροφη μέτρηση για το μπλόκο στους ανήλικους κάτω των 15 ετών – Η επαλήθευση της ηλικίας και ο ρόλος των γονιών
«Τα παιδιά μας, στην ουσία, εμάς βλέπουν και κάνουν αυτά τα οποία κάνουμε. Άρα θα πρέπει πρώτα, νομίζω, εμείς να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να πάμε στα παιδιά μας να πούμε οτιδήποτε»
REUTERS