Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έκλεβαν αυτοκίνητα τουριστών στο κέντρο

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έκλεβαν αυτοκίνητα τουριστών στο κέντρο

Έβρισκαν αυτοκίνητα τουριστών που ήταν παρκαρισμένα στο κέντρο της Αθήνας και εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις, έσπαγαν τζάμια και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μέσα. «Έφυγαν» σαν… κύριοι με βαλίτσες και τσάντες.  

Η δράση της συμμορίας που «έγδυνε» αυτοκίνητα τουριστών στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στην περιοχή του Θησείου και της Αγίων Ασωμάτων, έχει καταγραφεί σε ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο σας παρουσιάζει το newsit.gr.

Η συμμορία είχε γίνει… φόβος και τρόμος στην περιοχή, αφού είχε «χτυπήσει» πολλές φορές, με τον ίδιο τρόπο: βάζοντας στο στόχαστρό της αυτοκίνητα παρκαρισμένα που είχαν μέσα… τα πάντα.

Στο βίντεο φαίνεται ο ένας από τους δράστες μπροστά σε ένα λευκό αυτοκίνητο. Αφού κοιτάει δεξιά και αριστερά για να διαπιστώσει αν τον βλέπει κανείς, σπάει με το πόδι του το τζάμι και αρχίζει το… πλιάτσικο.

Βγάζει τσάντες, βαλίτσες, ό,τι βρίσκει. Παίρνει τη λεία του και απομακρύνεται και περνά δίπλα από έναν άλλο άνδρα. Αποδεικνύεται ότι είναι ο συνεργός του, που κατευθύνεται κι εκείνος στο αυτοκίνητο για να πάρει… ότι έχει απομείνει.

Το βίντεο αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά στα οποία εμπλέκονται τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας διαρρηκτών αυτοκινήτων.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις