Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι χτυπούσε η συμμορία των 500.000 ευρώ

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι χτυπούσε η συμμορία των 500.000 ευρώ

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε αρπάξει 510.000 ευρώ από κλοπές που διέπραττε σε σπίτια της Αττικής και της Κορινθίας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.  

Η πολυπληθής ομάδα εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συντονισμένη επιχείρηση που έγινε με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε και της Ε.Κ.Α.Μ. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε 12 άτομα και αναζητούνται ακόμα άλλοι τρεις.  

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνονται δύο από τις εισβολές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης σε σπίτια. Όπως θα δείτε και στις εικόνες τα μέλη της συμμορίας δρούσαν ανά δυάδες στα σπίτια των θυμάτων. Εφόσον βρεθούν εντός των οικείων θα ψάξουν με απόλυτη ησυχία όλους τους χώρους και θα φύγουν από εκεί εφόσον έχουν εξασφαλίσει τη λεία τους.

Στις εικόνες όμως του newsit.gr εμφανίζονται και τα τρία από μέλη της συμμορίας, η οποία είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε περιοχές της βορείων προαστίων της Αθήνας, της Ανατολικής Αττικής και της Κορινθίας.   

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , προκύπτει ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν διαπράξει 46 διαρρήξεις σε σπίτια, 13 απόπειρες, ενώ έχουν κλέψει ένα αυτοκίνητο κι έχουν πυρπολήσει κάποιο άλλο. 

Το συνολικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική οργάνωση από τη δράση της υπερβαίνει τις 510.000 ευρώ. 

Μαρίνος Αλειφέρης  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις