Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βόλος: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε ο 50χρονος για την δολοφονία του κουνιάδου του

Βόλος: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε ο 50χρονος για την δολοφονία του κουνιάδου του

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Με αυτά τα λόγια εξήγησε στους αστυνομικούς τους λόγους που τον ώθησαν στο έγκλημα ο 50χρονος στο Βόλο που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του ο οποίος φέρεται να βίαζε την 18χρονη κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο 50χρονος πρόσθεσε ότι προβληματίστηκε όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα και δεν πλήρωνε στην ώρα το ενοίκιό της. Τότε, ο 50χρονος την συνάντησε να της μιλήσει. Το παιδί λύγισε και του τα είπε όλα. Του αποκάλυψε όλα όσα έζησε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.

Νωρίτερα, η σύζυγος του 50χρονου μιλώντας στο newsit.gr, ανέφερε ότι ο άνδρας πριν διαπράξει τη δολοφονία ήταν στο σπίτι. «Ήρθε στο σπίτι κι έφαγε. Δεν που είπε κάτι. Ζήτησε από τον αδερφό μου για να πάει να τον βοηθήσει με το αυτοκίνητο», λέει η σύζυγος του δράστη κι αδερφή του θύματος και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι τόσο στεναχωρημένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ και μου είπε ότι σκότωσε τον αδερφό μου».

Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη κόρη από τον πρώτο γάμο του 50χρονου, του είπε το πρωί της Τρίτης (9/1/2024) ότι ο 32χρονος την βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Ο 50χρονος μετά από όσα του εξιστόρησε η κόρη του, σχεδίασε τον τρόπο με τον οποίο θα συναντούσε τον 32χρονο. Πήρε το κυνηγητικό του όπλο και πήγε στην Αγριά Βόλου. Σταμάτησε σε ένα σημείο του δρόμου κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ κι από εκεί πήρε τηλέφωνο την σύζυγο του. Προφασιζόμενος πως έχει υποστεί μηχανική βλάβη του αυτοκίνητο του, της ζήτησε να πάει ο αδερφός της να βοηθήσει.   

Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, το πυροβόλησε και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις