Κυριακή, 26 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος – Τρεις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης

Βόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος – Τρεις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης

Υπό την επήρεια αλκοόλ, το οποίο ξεπερνά κατά πολύ το επιτρεπτό όριο οδήγησης, φαίνεται να βρισκόταν o 33χρονος οδηγός που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε στην οδό Ιάσονος του Βόλου το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μέτρηση που έγινε με τη κλασσική συσκευή του αλκοόμετρου στον 33χρονο οδηγό της μηχανής, που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα στο Βόλο, ανήλθε στα 0,85 χιλιοστά γραμμαρίου εκπνεόμενου αέρα, όταν το όριο για να θεωρηθεί ότι ένας οδηγός βρίσκεται υπό την επίδραση οινοπνεύματος τοποθετείται στα 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Επειδή, όμως, το τροχαίο ήταν θανατηφόρο, στον 33χρονο οδηγό, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει πραγματοποιηθεί αιμοληψία και τα αποτελέσματα της αναμένεται να βγουν εντός των επόμενων ωρών.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι το ποσοστό στον οργανισμό του 33χρονου από αυτή διαδικασία, θα ξεπεράσει το 1.0 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, όταν το όριο βρίσκεται στα 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.       

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις