Ελλάδα

Βορίζια: Από τα αριστερά η φονική βολή στον Φανούρη Καργάκη – Σοκαριστική η αποτύπωση των πυρών στο αυτοκίνητο του

Πρόκειται για τη μοναδική κάθετη βολή μιας και οι υπόλοιπες σφαίρες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητο, υπό γωνία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσαν οι πυροβολισμοί στο μικρό χωριό του Ηρακλείου, στα Βορίζια, οδηγώντας στον θάνατο τον Φανούρη Καργάκη και την Ευαγγελία Φραγκιαδάκη, ρίχνει το διάγραμμα των πυρών αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση του 39χρονου θύματος.

Σύμφωνα με την εξέταση, η βολή που σκότωσε τον Φανούρη Καργάκη στη μέση του χωριού Βορίζια, την 1η Νοεμβρίου 2025, προήλθε από τα αριστερά. Η σφαίρα του πολεμικού όπλου, του προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα, τρώση αορτής, διαφράγματος, ήπατος κλπ. Ο 39χρονος δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς εντός του αυτοκινήτου του και από την πίσω πλευρά, όπως αποδεικνύεται από την αναπαράσταση των κατευθύνσεων των βολών.

Αυτοκίνητο

Η φονική βολίδα μπήκε από την πόρτα του οδηγού, στο σημείο πάνω από το χερούλι. Πρόκειται για την μοναδική βολίδα που έφτασε στην πόρτα του οχήματος, κάθετα. Οι υπόλοιπες σφαίρες φαίνεται πως εκτοξεύτηκαν υπό γωνία.

Το τεχνικό διάγραμμα της βλητικής διερεύνησης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αποτυπώνει την κατεύθυνση των βολών στο όχημα, κατά την κρίσιμη χρονική στιγμή, είναι αποκαλυπτικό.

Το αυτοκίνητο του Φανούρη Καργάκη έγινε «σουρωτήρι» με τους δράστες να δείχνουν πως είχαν στόχο να τον σκοτώσουν και όχι απλά να τον τρομοκρατήσουν ή να τον τραυματίσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η υπόθεση Μαζωνάκη βάζει τέλος στους γιατρούς «influencers» – Αυστηροποιούνται οι κανόνες ιατρικής διαφήμισης
Η τραγική κατάληξη και οι δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στον χώρο των ανεξέλεγκτων ιατρικών και αισθητικών παρεμβάσεων
Γιατροί influencers
Αδιανόητη τραγωδία με 6 νεκρούς από την έκρηξη σε κτίριο στην Πλάκα - Εντοπίστηκαν και οι δύο τελευταίες σοροί
Στο κτίριο όταν έγινε η έκρηξη ήταν μέσα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έμενε στον β' όροφο και τέσσερις Αμερικανοί τουρίστες που είχαν νοικιάσει το Airbnb του πρώτου ορόφου
Κατάρρευση κτιρίου στην Πλάκα
Ανανεώθηκε πριν 42 λεπτά
71