Ελλάδα

Βούλα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σε 15χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους πέρασαν οι αστυνομικοί στη Βούλα. Οι δράστες επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους σε πλατεία της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τρεις ανήλικους ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στη Βούλα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ενός 15χρονου. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ανήλικος συνεργός των τριών δραστών.

Ειδικότερα, οι τρεις ανήλικοι το βράδυ της Κυριακής (10.09.2023), ήταν σε πλατεία στην περιοχή της Βούλας όπου με αφορμή προσωπικές τους διαφορές, πλησίασαν και επιτέθηκαν στον 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε από την επίθεση και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης στον 15χρονο.

Οι ανήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε απεργία πείνας ο 58χρονος γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ο 58χρονος και η 56χρονη σύζυγός του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
Γιατρός
Νέα καταγγελία κατά του κατηγορούμενου γιατρού για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Πλήρωσα 200 ευρώ την επίσκεψη και μου ζήτησε 1600»
«Μου είπε να πάρω την μία ένεση για αδυνάτισμα, αλλά "εγώ δεν τη γράφω, θα πάτε κάτω στο φαρμακείο" και φυσικά, δεν μου έδωσε κανένα χαρτί που να γράφει το όνομά του επάνω» λέει η γυναίκα
Γιατροί Μαζωνάκη
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Οι επισκέψεις της Επιτροπής Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο στο Κολωνάκι – Τι διαπιστώθηκε στους ελέγχους
Είχε προγραμματιστεί νέος αιφνιδιαστικός έλεγχος για τον Σεπτέμβριο του 2026, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο μηχάνημα που είχε δηλώσει η γιατρός
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης