Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

«Βούλιαξε» από κόσμο η Πειραϊκή – Περίπατο ο κόσμος και η… απόσταση δύο μέτρων

Πειραϊκή

Εκατοντάδες κόσμου κάνουν την βόλτα τους στην Πειραϊκή και παρόλο που αρκετοί είναι προσεκτικοί, κάποιοι άλλοι αγνοούν επιδεικτικά τους κανόνες. Σε πολλά σημεία παρέες φανερά περισσότερες από 10 άτομα και μικρές οι αποστάσεις. Δείτε τις εικόνες του newsit.gr.

Διανύουμε την δεύτερη μέρα… λευτεριάς από την καραντίνα που μας έφερε ο κορονοϊός και οι εικόνες του newsit.gr από την Πειραϊκή δείχνουν πως αρκετοί πολίτες το περίμεναν πώς και πώς.

Η Πειραϊκή έχει “βουλιάξει” από κόσμο. Κάτι που φυσικά -από μόνο του- δεν εμπεριέχει κάτι το μεμπτό, ωστόσο οι Αρχές είναι ξεκάθαρες για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατά την δεύτερη φάση του κορονοϊού στην χώρα μας, δηλαδή αυτήν του… βγαίνουμε από το σπίτι αλλά “μένουμε ασφαλείς”.

Μια από τις πιο βασικές “οδηγίες” που λένε και… ξαναλένε οι ειδικοί, είναι αυτή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Δηλαδή το να κρατάμε δύο μέτρα απόσταση από τους συμπολίτες μας όταν βγαίνουμε από το σπίτι.

Click4more: Για τέτοιες εικόνες «εξερράγη» ο Χαρδαλιάς – Απίστευτα πράγματα στον Βόλο

Όπως θα δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το newsit.gr το απόγευμα της Τρίτης, 05.05.2020, αυτό κάθε άλλο παρά τηρήθηκε σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις.

Από την αρχή της Πειραϊκής, στην Θεμιστοκλέους, μέχρι και το Πασαλιμάνι, εκατοντάδες κόσμου έχουν βγει και κάθονται στα πάρκα χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία είναι φανερό πως βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, ενώ ο συγκεκριμένος περιορισμός όχι μόνο παραμένει σε ισχύ, αλλά “σηκώνει” και πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Δεν λείπουν κι εκείνοι που πήραν κάτι να πιουν και κάθονται σε παγκάκια ή πάρκα, ενώ στον δρόμο παρατηρούνται και πολλά σημεία με έντονη κίνηση των οχημάτων. Να σημειωθεί πως πολύς είναι ο κόσμος που φαίνεται να τηρεί τους κανόνες, ωστόσο δυστυχώς είναι πάρα πολλοί κι εκείνοι που τους αγνοούν επιδεικτικά…

Δείτε τις εικόνες από την Πειραϊκή

Πειραϊκή Πειραϊκή Πειραϊκή Πειραϊκή

Φωτογραφίες: newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις