Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βραχάτι Κορινθίας: Μια κοντινή μονοήμερη εκδρομή χαμηλού κόστους

Βραχάτι Κορινθίας: Μια κοντινή μονοήμερη εκδρομή χαμηλού κόστους

Μια μονοήμερη εκδρομή στην παραλία Βραχάτι της Κορινθίας, είναι σίγουρα μια απόδραση που δεν πρέπει να σκεφτείς λεπτό για να την τολμήσεις.

Με διαδρομή περίπου μιας ώρας, όσο έχεις κάνει να γυρίσεις σπίτι απ’ την δουλειά σου, μέρες με μποτιλιάρισμα στο δρόμο, το Βραχάτι είναι ο προορισμός που θα δικαιώσει την επιλογή σου να ξεφύγεις απ’ την πόλη, έστω και για μόνο μια ημέρα.

Πάμε λοιπόν να δούμε το υπέροχο περιβάλλον που θα αντικρίσεις με το που φτάσεις εκεί…

Η παραλία στο Βραχάτι ανήκει στην ομώνυμη κορινθιακή κωμόπολη και αποτελεί πόλο έλξης για τους λουόμενους των τριγύρω περιοχών, που την προτιμούν κατά κόρον για τις καλοκαιρινές βουτιές τους.

Το βότσαλο που θα βρεις στην ακτή της, είναι τόσο λεπτό που ομοιάζει με άμμο, επιτυγχάνοντας να ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές του διλήμματος: Βοτσαλωτή ή Αμμουδερή παραλία, ενώ στο τοπίο της κάνει τη δυναμική του εμφάνιση η βλάστηση που ντύνει την Κορινθία στις ορεινές της περιοχές.

Τα νερά της φέρουν τους χρωματισμούς μιας τέλειας ανάμειξης γαλάζιου και πράσινου με την καθαρότητα τους να κάνει τις απόψεις να διίστανται αν το σκηνικό που προσφέρει θυμίζει τις παραμυθένιες παραλίες του Ιονίου πελάγους ή τις ονειρικές ακτές πιο τροπικών προορισμών, χωρίς να υπάρχει τελικά νικητής.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις