Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί δήμου Αθηναίων: Πότε είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Ολοκληρώνεται σύντομα η υποβολή αιτήσεων για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους 72 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων. Τι ισχύει.

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31 Μαΐου, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους 72 Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων, τη σχολική περίοδο 2018-19. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί δήμου Αθηναίων: Τι ισχύει για την υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων, www.dbda.gr. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των δικαιολογητικών εγγράφων για  τα παιδιά αυτά έχει οριστεί η Παρασκευή 1η Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιολογητικά έγγραφα αποστέλλονται με το ταχυδρομείο είτε με εταιρία ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση:  Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.

Πληροφορίες για τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων, καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για την εγγραφή παιδιών σε αυτούς, δείτε εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις