Ελλάδα

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Παράταση στις αιτήσεις και νέοι δικαιούχοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα χορήγησης voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς σε μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο. Το ΔΣ της ΕΕΤΑΑ, αποφάσισε, επίσης, τη διεύρυνση των δικαιούχων του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έχουν και εργαζόμενες που είναι μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες, οι οποίες είχαν δικαίωμα υποβολής στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020 – 2021, με την προϋπόθεση ότι δεν έλαβαν voucher, και των οποίων το οικογενειακό εισόδημα είναι μικρότερο του ορίου που θέτει το πρόγραμμα.

Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, την ερχόμενη Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα, η προθεσμία για τις ενστάσεις είναι από το Σάββατο 26 έως και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
7
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
71