Ελλάδα

Βρέθηκαν έντομα σε 21 τόνους καφέ!

Στην απαγόρευση εισαγωγής φορτίου καφέ συνολικού καθαρού βάρους 21.000 κιλών προέλευσης Ινδίας, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στη διάρκεια ελέγχου στο Ε' τελωνείο Πειραιά.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν από τους ελεγκτές 350 σάκοι με άφρυκτο καφέ, όπου υπήρχε παρουσία εντόμων. Το φορτίο καφέ θα καταστραφεί ή θα επαναποσταλεί στη χώρα καταγωγής του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκλονιστική εικόνα της πύρινης λαίλαπας στον Ωρωπό όπως φαίνεται από το πυροφυλάκιο του Κατσιμιδίου στην Πάρνηθα
Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων στο σημείο, που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες
Φωτιά στον Ωρωπό