Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βρέθηκε η μητέρα που άρπαξε το βρέφος από το νοσοκομείο “Παίδων”

Βρέθηκε η μητέρα που άρπαξε το βρέφος από το νοσοκομείο “Παίδων”

Εντοπίστηκε η μητέρα που άρπαξε το βρέφος της που νοσηλευόταν το νοσοκομείο “Παίδων”, μετά από φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Πλατεία Αττικής στις 24 Ιανουαρίου.

Η μητέρα εντοπίστηκε σε συγγενικό σπίτι στην Κυψέλη, πιθανότατα στην μητέρα της, μαζί και με τα 3 της παιδιά.

Η αστυνομία πήρε από αυτήν τα παιδιά, και πλέον η υπόθεση είναι στα “χέρια” της Εισαγγελέως Ανηλίκων. Σημειώνεται ότι εναντίον της 37χρονης μητέρας έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς το παιδί είχε εντοπιστεί μόνο του κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα έμενε μόνη της στην πολυκατοικία μαζί με τα τρία παιδιά της. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η μητέρα έφευγε τη νύχτα και πήγαινε για δουλειά. Έπαιρνε, μάλιστα, μαζί τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της 3 και 4 ετών. Στις 01:58 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 24.01.2018, η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώνεται για την πυρκαγιά, η οποία φέρεται να ξεκίνησε από αερόθερμο. Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν το μωράκι στην κούνια, που είχε λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις