Ελλάδα

Βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης – Είχε εξαφανιστεί από το Παίδων

- Το μεσημέρι της Πέμπτης έληξε το θρίλερ της εξαφάνισης του 11χρονου Διονύση
- Βρέθηκε στον καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο
- Εικάζεται πως τον είχαν πάρει συγγενείς του όταν τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο Παίδων
- Το παιδί και ένα ζευγάρι μεταφέρονται στο τμήμα Ανηλίκων
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια του 11χρονου Διονύση που είχε εξαφανιστεί στις 30 Αυγούστου από το νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλευόταν.

Το 11χρονο αγόρι βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως το παιδί πήρε από το νοσοκομείο ζευγάρι συγγενών του, που είχε επισκεφτεί τον μικρό Διονύση στο Παίδων.

Μετά τον εντοπισμό του, το παιδί αλλά και ένα ζευγάρι, οδηγείται στο τμήμα Ανηλίκων.

 

ΈΚΤΑΚΤΟΟ μικρός Διονύσης Τ. βρέθηκε και βρίσκεται ήδη σε ασφαλές περιβάλλον.Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρεθεί δίπλα του άμεσα με εξειδικευμένο προσωπικό και εθελοντές.Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημερώση.

Posted by To Xamogelo Tou Paidiou on Thursday, 3 September 2015

 

Το τραγικό περιστατικό

Στις αρχές του καλοκαιριού, ένα περιστατικό σημάδεψε το μικρό αγόρι. Ο 11χρονος Διονύσης, είχε μπει σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο και κατά λάθος είχε λύσει το χειρόφρενο. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο κύλησε στην κατηφόρα, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα παιδάκι 1,5 έτους, την ξαδελφούλα του, την ώρα μάλιστα που στο τιμόνι του ακυβέρνητου αγροτικού καθόταν ο ίδιος ο Διονύσης.
Το παιδί έπαθε σοκ από το θάνατο του ανήλικου, ενώ ξεσηκώθηκε θύελλα από τους γονείς του θύματος, στο καταυλισμό των Ρομά στην Γαστούνη.

Με την υπόθεση του 11χρονου Διονύση ασχολήθηκε η Πρόνοια, με αποτέλεσμα οι Κοινωνικοί Λειτουργοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την περίπτωση του 11χρονου, να διαπιστώσουν πως το περιβάλλον που μεγαλώνει είναι παντελώς ακατάλληλο για ένα παιδί και μάλιστα στην πιο τρυφερή του ηλικία, παρά το γεγονός ότι τόσο ο παππούς του όσο και η γιαγιά του με τις δυνάμεις που διέθεταν προσπαθούσαν για το καλύτερο. Έτσι, βρέθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας του νοσοκομείου Παίδων.

Τι έγινε τα τελευταία λεπτά πριν εξαφανισθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Κυριακής, επισκέφθηκε τον μικρό Διονύση ένα ζευγάρι που δήλωσαν συγγενείς του μικρού. Δεν είπαν τον βαθμό συγγένειας που είχαν με τον Διονύση, ωστόσο οι υπεύθυνοι τους άφησαν να τον δουν αφού το παιδί έδειξε απίστευτη οικειότητα. Όπως περιγράφουν μάλιστα ο μικρός έτρεξε προς την γυναίκα και έπεσε στην αγκαλιά της.

Το ζευγάρι κάθισε αρκετή ώρα με τον μικρό Διονύση και έφυγε στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Πέντε λεπτά αργότερα, το παιδί ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και χάθηκε!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δικηγόροι για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι - «Δεν θα επιφέρει καθυστέρηση της δίκης για τα Τέμπη»
Η εκταφή του Ντένις Ρούτσι, «άπτεται του βασικού πυρήνα των διαχρονικών οικουμενικών, πανανθρώπινων, ηθικών αξιών», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις, θύμα των Τεμπών 2
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα - Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
Συγκλονίζουν οι εικόνες αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 41χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε πριν 1 χρόνο στην Πάτρα - Σε λίγες μέρες ξεκινά η δίκη για την γυναικοκτονία
Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
4