Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βύρωνας: «Θέλουν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», λέει η δικηγόρος των γονιών της 16χρονης που πέθανε μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Βύρωνας: «Θέλουν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», λέει η δικηγόρος των γονιών της 16χρονης που πέθανε μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η είδηση του θανάτου της 16χρονης από τον Βύρωνα, που έχασε τη ζωή της μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

«Θέλουν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» τόνισε για τους γονείς της 16χρονης που έπεσε σε κώμα και πέθανε ύστερα από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών η δικηγόρος της οικογένειας, Νίκη Αραμπατζή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (25.11.23).

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νόμου, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης» είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

«Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια», συμπλήρωσε η ίδια. 

 

Πρόσθεσε ότι όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, «έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί και πραγματικά δεν υπήρχε ανταπόκριση και αυτό θα το αναδείξουμε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις