Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαϊδάρι: Φορτηγό σκότωσε πεζό – Πληροφορίες για το θύμα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Χαϊδάρι: Φορτηγό σκότωσε πεζό – Πληροφορίες για το θύμα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (23/7) άνδρας αγνώστων στοιχείων όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στη Λεωφόρο Αθηνών στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 12:20, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της οδικής αρίθμησης 179. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άτυχος άνδρας ο οποίος κινούνταν πεζός, παρασύρθηκε από το φορτηγό όταν προσπαθούσε να διασχίσει τη Λεωφόρο Αθηνών.

Πρόκειται για άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων ταυτότητας, ηλικίας 65-70 ετών, αναστήματος 1,75 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με λευκά μαλλιά και ο οποίος φορούσε υφασμάτινο παντελόνι χρώματος γκρι, υποδήματα χρώματος καφέ και κρατούσε τσάντα σουπερμάρκετ, η οποία περιείχε μερίδα μαγειρευμένου γεύματος. Το θύμα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

 «Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-5788600-20 και 210-5788621» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις