Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαϊδάρι: Μεγάλο μποτιλιάρισμα – Αυτοκίνητο έχασε τη ρόδα του εν κινήσει στη Λεωφόρο Αθηνών

Χαϊδάρι: Μεγάλο μποτιλιάρισμα –  Αυτοκίνητο έχασε τη ρόδα του εν κινήσει στη Λεωφόρο Αθηνών

Ένα απίστευτο συμβάν  έγινε στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι στο ύψος του ψυχιατρικού νοσοκομείου όταν έφυγε ένας τροχός από αυτοκίνητο το οποίο ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Ευτυχώς στο συμβάν στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι δεν τραυματίστηκε κανείς. Από την άλλη, όμως, στο σημείο προκλήθηκε μποτιλιάρισμα, καθώς το αυτοκίνητο που έχασε τον τροχό του… έμεινε στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας.

Έτσι μεγάλη κίνηση θα συναντήσουν αυτή την ώρα οι οδηγοί από τον Ασπρόπυργο μέχρι το Χαϊδάρι στο ύψος του ψυχιατρικού νοσοκομείου λόγω της απίστευτης βλάβης του εν λόγω αυτοκινήτου.

Το όχημα διακρίνεται στο βίντεο του newsit.gr να έχει ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι, ενώ στα πλάνα φαίνεται και το μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Επιτόπου έχει φτάσει περιπολικό, αλλά και άνδρες της Τροχαίας που προσπαθούν να διευθετήσουν την κίνηση αυτοκινήτων και να διευκολύνουν τους οδηγούς που θα αναγκαστούν να περάσουν αρκετή ώρα στο δρόμο μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις