Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Αποκάλυψη – Η 49χρονη εικαστικός είχε απειλήσει να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Χαλάνδρι

Είχε εμμονές που έφταναν στα όρια της ψύχωσης. Έβλεπε παντού εχθρούς. Μοίραζε μηνύσεις: Στον γιατρό -που τελικά πυροβόλησε στο Χαλάνδρι- τη σύζυγό του, την αστυνομία, τους συντρόφους της. Θυματοποιούσε τον εαυτό της και θεωρούσε ότι όλοι λειτουργούσαν σε μία συνωμοσία για να της «φάνε» την περιουσία.

Έτσι περιγράφουν όσοι γνώριζαν την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό στο Χαλάνδρι. Ήταν αποφασισμένη να δώσει στην ολέθρια σχέση το τέλος που ήθελε η ίδια.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook κατηγορούσε συνεχώς τον γιατρό. «Ο βιολογικός πατέρας της κόρης μου την έχει απαγάγει μαζί με το κτήνος σύζυγό του. Ήταν το 2008 όταν με βίασε, ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Στόχος να αποκτήσει πρόσβαση στην περιουσία μου» ανέφερε, ενώ δεν δίστασε να αναρτήσει προσωπικές τους συνομιλίες.

– «Ευτυχώς το παιδί είναι μαζί μου και ζει μια φυσιολογική ζωή αν ήταν μαζί σου στην κατάσταση που είσαι δεν τολμώ να το σκεφτώ», της έγραφε ο γιατρός.

– «Πώς είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και προσπαθούσα να την σώσω από απόπειρες αρπαγής και δεν τα κατάφερα», του απαντούσε…

Νέες αποκαλύψεις για την εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι

Εν τω μεταξύ, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, το 2017 ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο.

Το σοκαριστικό είναι ότι αφού η γυναίκα αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη.

Click4more: Χαλάνδρι: Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο της 49χρονης που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο – «Της είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι κατευθυνόμενη στην Αλβανία.

Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Στο παρελθόν η 49χρονη είχε απειλήσει αστυνομικούς, ωστόσο δεν ελήφθησαν υπόψιν οι αναφορές.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις