Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Η εικαστικός μιλάει για πρώτη φορά – «Ο γιατρός σημάδεψε το παιδί πρώτα»

Χαλάνδρι: Η εικαστικός μιλάει για πρώτη φορά – «Ο γιατρός σημάδεψε το παιδί πρώτα»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT.GR

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις για τη δολοφονική επίθεση με θύμα τον γιατρό στο Χαλάνδρι, για την οποία κατηγορείται η εικαστικός. Η γυναίκα, με την οποία ο γιατρός έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι…

Η ίδια, υποστηρίζει τώρα, ότι δεν έστησε ενέδρα στον γιατρό των ώρα που γύριζε μαζί με την κόρη του από το σχολείο. Σύμφωνα με την εικαστικό, είχαν κλείσει ραντεβού για να δει εκείνη το παιδί. Και σύμφωνα πάντα με την ίδια, δεν έβγαλε η ίδια όπλο αλλά… ο γιατρός!

«Σημάδεψε το παιδί πρώτα. Αυτός μπορεί να είχε σκοπό να πυροβολήσει προς το παιδί για να ενοχοποιηθώ εγώ. Σημάδεψε το παιδί. Γιατί εγώ με το παιδί ήμουν στην ίδια ευθεία… Τρέξε μου λέει μαμά. Τρέξε της λέω εγώ όταν είδα αυτόν με το όπλο»…

Μιλώντας στον Alpha, η γυναίκα τόνισε ότι το όπλο ήταν του γιατρού διαψεύδοντας ακόμα και την κόρη της που είχε περιγράψει στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της έβγαλε το όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε τον πατέρα της.

«Γυρνάω και τον βλέπω με ένα πιστόλι στο χέρι και ορμάω καταπάνω του για να βγάλω το πιστόλι από τα χέρια του. Δεν το άφησε, το κράταγε με πολλή δύναμη και οπότε φύγανε κάτι πυροβολισμοί… »

Στη συνέχεια, κατά την ίδια, μόλις είδε τι είχε συμβεί «πάγωσε» και ήταν σε «σοκ». «Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο» συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις