Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη στην πολυκατοικία που μένει ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας

Χαλάνδρι: Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη στην πολυκατοικία που μένει ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι και οι γείτονες της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι που μένει ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας, στην είσοδο της οποία σημειώθηκε έκρηξη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από 4 γκαζάκια λίγο πριν τις 02:30 στην είσοδο της πολυκατοικίας, ο οποίος και εξερράγη.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Μάλιστα προκλήθηκε και μιας μικρής έκτασης φωτιά. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, όμως δεν χρειάστηκε να προβεί σε κάποια ενέργεια καθώς οι ένοικοι είχαν καταφέρει να σβήσουν τις φλόγες.

Γείτονας του διοικητή της κρατικής ασφάλειας αποκαλύπτει στο newsit.gr ότι άκουσε πέντε συνολικά εκρήξεις.

«Ακούσαμε 5 εκρήξεις. Μια στην αρχή και άλλες 4 λίγα λεπτά μετά. Ήταν μία τεράστια φλόγα στην είσοδο όταν βγήκα στο μπαλκόνι να δω τι έχει γίνει».

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, έσπευσε στην περιοχή και περισυνέλεξε τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού που έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση. Παράλληλα αστυνομικοί, συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως έχουν αποτυπώσει τα πρόσωπα των δραστών.

ΑΝΝΑ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις