Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χαλκίδα: Δολοφονία με δύο μαχαίρια – Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το στυγνό έγκλημα

Χαλκίδα: Δολοφονία με δύο μαχαίρια – Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το στυγνό έγκλημα

Η 38χρονη ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει τον 42χρονο στη Χαλκίδα. Οι εικόνες και τα στοιχεία των αστυνομικών για τη δολοφονία, φωτίζουν ακόμα περισσότερο το στυγερό έγκλημα…

Οπλισμένη με δύο μαχαίρια. Αποφασισμένη να κάνει κακό. Το μίσος της άσβεστο. Η 38χρονη που συνελήφθη για το έγκλημα στην Χαλκίδα δείχνει από το πρωί χαμένη στον δικό της κόσμο. Η δολοφονία που της καταλογίζεται, «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα. Ο άτυχος άντρας δεν κατάφερε να ξεφύγει εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα. Δέχτηκε δύο επιθέσεις και ξεψύχησε στο σημείο. Η σύζυγός του έβλεπε τα πάντα από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Οι φωνές της για βοήθεια δεν έσωσαν το θύμα. Στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο, με αστυνομικούς και διασώστες του ΕΚΑΒ, να φτάνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Ήταν όμως αργά για τον 42χρονο.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως η 38χρονη γυναίκα του επιτέθηκε με δύο μαχαίρια: τη μία φορά την ώρα που εκείνος έμπαινε στο αμάξι του ώστε να πάει στη δουλειά του και στη συνέχεια φαίνεται πως ο άντρας αιμόφυρτος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά λίγα μέτρα πιο πέρα του επιτέθηκε ξανά με το δεύτερο μαχαίρι που κρατούσε και του προκάλεσε τα θανάσιμα τραύματα.

Η σύζυγός του θύματος, που είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού, έντρομη αρχίζει να ουρλιάζει και να καλεί την αστυνομία. Στη γειτονιά επικρατεί πανικός. Η 38χρονη στέκεται δίπλα στο πτώμα γεμάτη αίματα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του Mega φαίνεται η στιγμή που καταφθάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Βρίσκουν τον 42χρονο πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη. Η φόνισσα παραμένει στο σημείο. Οι αστυνομικοί της περνούν χειροπέδες.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το έγκλημα, ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά και ποια ήταν η ακριβής σχέση του θύματος με την 38χρονη, η οποία ειναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίζονταν με το θύμα και τη γυναίκα του.

«Από το τέλος του 2021 αρχές 2022 το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος ζητώντας να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Σίγουρο είναι ένα όμως, ότι δεν υπήρχε σχέση ερωτική μεταξύ θύτη και θύματος», ανέφερε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Οι καταθέσεις για το έγκλημα στην Χαλκίδα

Η 38χρονη, που κρατείται στην Ασφάλεια Χαλκίδας, φαίνεται χαμένη, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να επικοινωνήσουν μαζί της. «Έχει ρωτήσει μόνο για τα παιδιά της πως είναι και έχει δει τον σύζυγό της, τίποτα άλλο», είπε ο Θέμης Κονσιλίδης, δικηγόρος που την εκπροσωπεί.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», είπε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 42χρονου θύματος και της 38χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας. Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 38χρονη.

Βίντεο ντοκουμέντο πριν το έγκλημα

Είναι νωρίς το πρωί του Σαββάτου (20.01.24) και τίποτα δεν μαρτυρά τι θα ακολουθήσει. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα θα δεχτεί τη φονική επίθεση από τα χέρια της 38χρονης, η οποία πάνω σε έντονο καβγά θα τον μαχαιρώσει με μανία στο στήθος και θα τον σκοτώσει.

Όπως σημειώνεται στην αναφορά της ΕΛΑΣ, σήμερα γύρω στις οχτώ το πρωί, μία γυναίκα με σπαστά ελληνικά τηλεφώνησε στην αστυνομία και ασθμαίνοντας, καλούσε σε βοήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά «σας παρακαλώ πολύ, ελάτε, σκοτώνουν τον άντρα μου». Ένα άγριο σκηνικό, το οποίο μάλιστα η σύζυγος του θύματος το παρακολουθούσε να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της από το μπαλκόνι του σπιτιού της!

Όπως αναφέρεται, Την 07.58 ώρα της ιδίας, το Κέντρο διέταξε σχετικά σταθμό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος την 08.02 ώρα αφίχθη στο σημείο, όπου εντοπίστηκε άνδρας στο μέσο της οδού, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του ανωτέρω».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, δίπλα στη σορό του 42χρονου στεκόταν η 38χρονη, έχοντας αίμα στα ρούχα της, ενώ δίπλα στο συμβάν βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις