Κυριακή, 16 Ιουν.
29oC Αθήνα

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία» – Νέα καταγγελία επιχειρηματία για την «αμαρτωλή» ΔΟΥ

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία» – Νέα καταγγελία επιχειρηματία για την «αμαρτωλή» ΔΟΥ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβαιναν των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας, που είχε ως αποτέλεσμα 7 άτομα να συλληφθούν, ενώ ακόμα 6 ονόματα περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. 

Οι αρχές κατάφεραν να διαπιστώσουν όσα γινόντουσαν στην εφορία της Χαλκίδα μετά από ενδελεχή έρευνα και αποκάλυψαν τη δράση των εφοριακών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση με θύμα έναν 50χρονο επιχειρηματία, που κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται επιχειρηματίας που μίλησε στον ΑΝΤ1 περιέγραψε ότι «δρούσαν σαν μαφία εγώ το ένιωσα. Όταν έφυγα από εκεί έφυγα με το σκεπτικό ότι ήταν μαφία. Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά, δεν υπήρχε πιο ξεκάθαρο μήνυμα, δεν είχε κάτι άλλο να μου πει».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως μέλη του κυκλώματος του είπαν «δεν πρόκειται να πάρεις αυτά που δικαιούσαι».

 

Μάλιστα, τόνισε πως: «Δεν ζήτησα τίποτα να μου διαγράψουν κάτι, ένα πέναλτι, την επιστροφή μου ζήτησα. Μου ζήτησαν να τους δώσω ένα 5% από επιστροφή φόρου. Μου λέει λέει “τόσα λεφτά θα πάρεις και λίγο είναι” σαν τους χρωστάω χάρη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις