Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαλκίδα: Λεπτό προς λεπτό όλο το χρονικό του φονικού – Μαχαίρωσε τον 42χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Χαλκίδα: Λεπτό προς λεπτό όλο το χρονικό του φονικού – Μαχαίρωσε τον 42χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Λεπτό προς λεπτό το σκηνικό της άγριας δολοφονίας του 42χρονου από την 38χρονη, που τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα το πρωί του Σαββάτου (20.01.24), προκύπτει μέσα από την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. 

Όπως σημειώνεται για τη δολοφονία στη Χαλκίδα, σήμερα λίγο πριν τις οχτώ το πρωί, μία γυναίκα με σπαστά ελληνικά τηλεφώνησε στην αστυνομία και ασθμαίνοντας, καλούσε σε βοήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά «σας παρακαλώ πολύ, ελάτε, σκοτώνουν τον άντρα μου».

Ένα άγριο σκηνικό, το οποίο μάλιστα η σύζυγος του θύματος το παρακολουθούσε να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της από το μπαλκόνι του σπιτιού της!

Όπως αναφέρεται, όλα ξεκίνησαν στις «07.55, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας».

Στις επόμενες γραμμές, αναφέρεται ότι αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού ήταν η σύζυγος του θύματος: «Την 08.00 ώρα της ιδίας, πραγματοποιήθηκε κλήση στο ανωτέρω Κέντρο από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και έτερη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο.

Την 07.58 ώρα της ιδίας, το Κέντρο διέταξε σχετικά σταθμό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος την 08.02 ώρα αφίχθη στο σημείο, όπου εντοπίστηκε άνδρας στο μέσο της οδού, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του ανωτέρω».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, δίπλα στη σορο του 42χρονου στεκόταν η 38χρονη, έχοντας αίμα στα ρούχα της.

 Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Στο Τ.Α. Χαλκίδας οδηγήθηκε η σύζυγος του θύματος, η οποία εξετάζεται σχετικά.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις