Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χαλκίδα: Τα ματωμένα ντοκουμέντα της στυγερής δολοφονίας του 43χρονου από την 39χρονη

Χαλκίδα: Τα ματωμένα ντοκουμέντα της στυγερής δολοφονίας του 43χρονου από την 39χρονη

Τα ντοκουμέντα της στυγερής δολοφονίας του 43χρονου από τα χέρια της 39χρονης στη Χαλκίδα φέρνει στο φως το T-live.

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας του άτυχου ξυλουργού στη Χαλκίδα βρέθηκαν τα δύο ματωμένα μαχαίρια, με τα οποία η 39χρονη κατέσφαξε τον 43χρονο στη μέση του δρόμου.

Το ένα μαχαίρι, μήκους 31 εκατοστών, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητου του θύματος.

Το δεύτερο, μήκους 27 εκατοστών, το αφαίρεσαν από το άψυχο σώμα του 43χρονου, καθώς βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του, αποδεικνύοντας το μένος της 39χρονης.

Μπροστά στο στήθος του θύματος βρέθηκαν τα γυαλιά μυωπίας του, ενώ λίγο πιο πέρα οι Αρχές εντόπισαν την ιατρική μάσκα που φορούσε η 39χρονη.

 

Κοντά στον τόπο του στυγερού εγκλήματος, 120 μέτρα πιο κάτω από το σημείο της σφαγής, βρέθηκε το αυτοκίνητο της 39χρονης.

Τέλος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπρελόκ με έξι κλειδιά, μεταξύ των οποίων και του αυτοκινήτου.

Η δράστις ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν δράστιδα και θύμα πριν από μερικά χρόνια. Ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του θύματος είπε ότι δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

«Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο Σάκης. Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα» φέρεται να ισχυρίστηκε η κατηγορουμένη στους αστυνομικούς.

Το T-live, ωστόσο, εξασφάλισε ένα βίντεο- ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στη λεωφόρο Δροσιάς στο οποίο φαίνεται η κατηγορούμενη να κατευθύνεται προς τη Χαλκίδα στις 03:58 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Κάτι που σημαίνει πως ξεκίνησε από το σπίτι της νωρίτερα από τις 6:00.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις