Ελλάδα

Χαλκιδική: Φουσκωτό με 7χρονο παρασύρθηκε στα ανοιχτά – Κολύμπησε να το φτάσει ο πατέρας του

Βρέθηκαν 200 μέτρα από την ακτή

Κόκκινο χτύπησε η αγωνία χθες (29.06.2025) όταν ένα 7χρονο αγόρι που βρισκόταν μέσα σε φουσκωτή βάρκα, παρασύρθηκε προς την ανοιχτή θάλασσα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Χαλκιδική.

Ο πατέρας του παιδιού προσπάθησε να προσεγγίσει τη βάρκα που είχε ξεμακρύνει στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική, κολυμπώντας, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ενώ για την περιοχή αναχώρησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με ένα Περιπολικό όχημα.

Τελικά, ο ανήλικος και ο πατέρας του εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν, καλά στην υγεία τους, σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή από τους υπαλλήλους μίας παρακείμενης επιχείρησης θαλασσίων μέσων αναψυχής και τον ναυαγοσώστη της περιοχής.

Με τη χρήση ενός θαλάσσιου μοτοποδήλατου (jet ski) και ενός ιδιωτικού σκάφους μεταφέρθηκαν στην ακτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα βίντεο ντοκουμέντα πριν την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 9