Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χαμόγελο του Παιδιού: Εννιάχρονος περιπλανιόταν μόνος στο κέντρο της Αθήνας – Αναζητούνται οι γονείς

Χαμόγελο του Παιδιού: Εννιάχρονος περιπλανιόταν μόνος στο κέντρο της Αθήνας – Αναζητούνται οι γονείς

Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»! Ένα αγόρι 9 ετών βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στο κέντρο της Αθήνας. Αναζητούνται οι γονείς του παιδιού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Ανηλίκων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του εννιάχρονου που εντοπίστηκε μόνος του στην Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, αργά το βράδυ της Παρασκευής, 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για τον Νικόλα Χασάν, τον οποίο βρήκαν να περιπλανιέται μόνος του ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.40. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλε σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις