Ελλάδα

Χανιά: Άνδρας με εκρηκτικά απείλησε γείτονα και την οικογένεια του να τους ανατινάξει

Είχε μαζέψει την οικογένειά του σε μία αποθήκη και τους απείλησε ότι θα ανατινάξει το δικό τους σπίτι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας 58χρονος άνδρας από τα Χανιά, που έχει απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές Αρχές, απείλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (28.02.2025) να ανατινάξει με εκρηκτικά το σπίτι ενός γείτονά του.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, ο άνδρας από νωρίς το πρωί είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά – δύο φιάλες υγραερίου – στην αυλή ενός γείτονα του, στην Κίσσαμο στα Χανιά, και τους έβαλε φωτιά για να προκαλέσει έκρηξη.

Εντός του σπιτιού, βρίσκονταν τα παιδιά και τα εγγόνια του, όπως σημειώνει το τοπικό σάιτ. Ευτυχώς αστυνομία και πυροσβεστική έφτασαν άμεσα στο σημείο και πρόλαβαν τα χειρότερα.

Η αστυνομία έψαξε άμεσα και αναζήτησε τα ίχνη του δράστη αλλά δε δυσκολεύτηκε να διαπιστώσει ότι ο 58χρονος είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στην Κίσσαμο ήταν άμεση και κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να μπει στο σπίτι και να τον ακινητοποιήσει, αιφνιδιάζοντάς τον. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι ο 58χρονος, πριν βάλει τις φιάλες υγραερίου στο σπίτι του γείτονα είχε μαζέψει την οικογένειά του σε μία αποθήκη και τους απείλησε ότι θα ανατινάξει το δικό τους σπίτι. Μέχρι να γίνει η σύλληψή του, η αδερφή του, η μητέρα του και ο γιος του βρίσκονταν στο ισόγειο και εκείνος στον πρώτο όροφο.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 58χρονος, σε πολλές περιπτώσεις, έχει απειλήσει γείτονες ότι θα τους ανατινάξει.

Ο άντρας συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι σε βαθμό κακουργήματος. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο δράστης έχει διαγνωστεί με ψυχικές διαταραχές ενώ τις προηγούμενες ημέρες θα δικάζονταν για την υπόθεση προ 1,5 χρόνο, ωστόσο πήρε αναβολή το δικαστήριο λόγω κωλύματος του δικηγόρου του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η ηθοποιός και συγγραφέας Δέσποινα Τομαζάνη – Είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Γλυκιά Συμμορία»
Η μακρά πορεία της στην Τέχνη δεν έχει να επιδείξει μόνο τα θεατρικά και θεατρικά της κατορθώματα, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει περγαμηνές στην ποίηση, το θέατρο, το διήγημα και το μυθιστόρημα
Η Δέσποινα Τομαζάνη στη «Γλυκιά Συμμορία»
Απέλυσαν όσους κατέθεσαν για την οσμή στη «Βιολάντα» - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων στην έφεση κατά της αποφυλάκισης Τζιωρτζιώτη
«Υφίσταται ένα καθεστώς το οποίο δεν είναι καθόλου ευνοϊκό ώστε να μπορέσουν να προσφύγουν εργαζόμενοι στον ανακριτή» λένε οι συγγενείς των θυμάτων
Έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα 39
Μετρό: Μετρό: Κλείνουν δυόμισι ώρες νωρίτερα οι σταθμοί «Ελαιώνας», «Κεραμεικός» και «Μοναστηράκι»
Ο ΟΑΣΑ θα θέσει σε προσωρινή λειτουργία, από Κυριακή έως Πέμπτη και από τις 21:40 έως τη λήξη της κυκλοφορίας του Μετρό, τη λεωφορειακή γραμμή Χ24 «Στ. Μετρό Σύνταγμα – Στ. Μετρό Αιγάλεω»
μετρο
Εφιαλτική νύχτα στην Εύβοια που «κόπηκε» στα δύο από την κακοκαιρία – Πλημμύρισαν σπίτια, ζημιές σε δρόμους
Η κατάσταση σε αρκετά σημεία παραμένει δύσκολη και απαιτείται αυξημένη προσοχή από κατοίκους και οδηγούς, ιδιαίτερα σε δρόμους όπου έχουν συσσωρευτεί νερά, λάσπες και φερτά υλικά
Κακοκαιρία στην Εύβοια
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
18