Ελλάδα

Χαράτσι στο χαράτσι από τις τράπεζες – Ποιοι και γιατί πληρώνουν περισσότερα χρήματα

Δεν φτάνει το... ορίτζιναλ χαράτσι, ο ΕΝΦΙΑ δηλαδή, οι τράπεζες βάζουν και... καπέλο, κρατάνε προμήθεια απ' όσους σπεύσουν να πληρώσουν στο γκισέ.

Το χαράτσι για τα ακίνητα θα πρέπει να πληρωθεί ως το τέλος του μήνα. Όσοι όμως πάνε στην τράπεζα για την πληρωμή της δόσης θα πρέπει να πληρώσουν… κάτι παραπάνω.
Αυτό καθώς όταν οι πολίτες θέλουν να πληρώσουν κάποιον φόρο πηγαίνοντας στο γκισέ των τραπεζών επιβαρύνονται με την προμήθεια που κρατάνε τα πιστωτικά ιδρύματα.
Όσοι δεν πάνε στο γκισέ και επιλέγουν το ίντερνετ ή το ΑΤΜ δεν πληρώνουν προμήθεια. Στο γκισέ υπάρχει χαράτσι…
Έτσι αν κάποιος θέλει να πληρώσει τους φόρους του στο γκισέ της Εθνικής θα πληρώσει επιπλέον ένα ευρώ με χρέωση του λογαριασμού του ή 1,50 ευρώ για να πληρώσει με μετρητά.
Στην Alpha Bank το αντίστοιχο χαράτσι είναι 1 ευρώ για χρέωση του λογαριασμού και 2 ευρώ με μετρητά, στην Eurobank 1,20 ευρώ με χρέωση του λογαριασμού και 1,50 με μετρητά και στην Τράπεζα Πειραιώς 1,10 με χρέωση του λογαριασμού και 1,50 ευρώ αν η πληρωμή γίνει με μετρητά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οργή, μίσος, θυμός» – Η Πόπη κατηγορεί ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού της
Συγκλονιστικά λόγια από τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, η οποία ξεσπά δημόσια εναντίον της Ειρήνης Μουρτζούκου και δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη influencer που βρέθηκε στη Ρόδο με «ροζ κοκαΐνη»
H 28χρονη ανέφερε πως κάνει χρήση κοκαΐνης καθώς περνά επεισόδια κατάθλιψης - Για τις ζυγαριές που βρέθηκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ανέφερε πως της δόθηκε με την τελευταία αγορά του ναρκωτικού
ροζ κοκαΐνη